Home

Stop afstumpningen af vores børn - stop jagt

 

Jeg mødte for flere år siden en jæger, som mente at den største trussel mod jagt i Danmark, var disneyficeringen af børn og unge, hvor børn lærer, at dyr er individuelle, har navne, har familie, har personlighed, morer sig ved leg, er hjælpsomme over for andre dyr, føler angst og smerter.
Samme jæger var stolt af sine hunde, som han sagde var meget forskellige, legede rigtig godt sammen og med ham, elskede god mad, elskede ture i skoven, var bange når nytårsraketterne knaldede, sørgede når de havde mistet en af deres hundekammerater - broder, far, mor eller søster. (I det hele taget var han meget "disneyficeret" i forhold til sine hunde).

 

Det var hans opfattelse, at de nye generationer ville tage afstand fra jagt.
Man burde starte initiativer, som kunne begrænse børnenes stigende kærlighed til dyr og disneyficering - allerede i børnehaven burde der sættes ind.

Der skulle laves projekter, hvor jægere og lystfiskere kunne lære børnene om naturen.
Han ville selv forsøge at påvirke politikerne og søge om fondsmidler for, at kunne give børnene et "naturligt" forhold til dyr.

 

Det virker til, at han og hans medsammensvorne har haft held med sit forehavende.

 

Hvad er det som nu sker? Jægere kommer i børnehaverne med døde rådyr og andre døde dyr - for at "lære" børnehavebørnene "hvorfor man går på jagt", "hvor kødet kommer fra" osv.

- og børnene må gerne være med i parteringen af dyret - og røre ved den døde bambi.

Er jægerne i gang med hvervningen af de nye generationer til deres blodsport? Var deres hvervning af kvinderne ikke nok?

 

Vestsjællands jagtforening på besøg i børnehaven

Succesrigt naturprojekt for skolebørn udvider målgruppe
 

Tønning-Træden Børnehave

7-years girl knows how to shoot     (
Callousness)

Utroligt, at se hvordan vores skattemidler og fondsmidler bliver anvendt til at afstumpe de nye generationer. Skam jer Nordea-fonden.

Selvfølgelig skal børnene ud i naturen og lære om de fantastiske planter, træer, blomster og dyreliv. Men lad det foregå uden blodsudgydelse med tegneblok, kamera, lydoptager - og ikke med gevær og kniv.

 

Lad os få stoppet jægernes afstumpning af vores børn - og lær vores børn om sund og velsmagende vegetarisk mad.

Inviter veganerne / vegetarerne indenfor i børnehaverne - og lav i fællesskab dagens lækre måltider - i venlighed og uden blodsudgydelse.

 

Manifest

Lad os være enige om, at ingen i Danmark behøver at gå på jagt for at kunne få mad.  Supermarkederne i Danmark er fyldte med af sunde grøntsager, bælgfrugter, nødder, frugter, brød og gode veganske og vegetariske fødevarer.

Lad vores dyr i naturen leve i fred med deres familie.

Jagt skal stoppes - og ikke kun på grund af jægernes utallige anskydninger af vores fredelige og venlige medskabninger - men for at skabe et venligere samfund med plads til alle.

Lad os få Veganerpartiet på tinge, så der indenfor murene kan komme et massivt skatteyderbetalt arbejde for, at den skatteyderstøttede blodsport stoppes.

Støt veganerpartiet

Link til Jagtmodstandernes hjemmeside